Anneta

Head Tartu Maarja koguduse liikmed ja meie sõbrad!

Eesti Evangeelse Luterliku Kiriku kogudused majandavad oma tegevust iseseisvalt. Riik ei toeta kogudusi ning seetõttu on kogudused küll sõltumatud, aga nende majandamine on ebakindel, sõltudes annetajate heatahtlikusest.

EELK koguduste liikmetel on heaks tavaks teha liikmeannetus, mis on vähemalt 1% aasta sissetulekust. Annetust on võimalik teha ühes või mitmes osas, tasudes kas ülekandega või sularahas koguduse kantseleisse. Tartu Maarja koguduses oleme soovitanud sõlmida pangas igakuise püsimaksekorralduse. Nõnda ei unune liikmeannetus ja kogudusel on lihtsam hoida igakuiste kindlate maksete toel oma majandus tasakaalus.

Koguduse pangainfo

Makse saaja: EELK Tartu Maarja Kogudus

  • SEB           EE151010220041155014
  • Swedbank EE922200221005116309

Järgmine tabel näitab Tartu Maarja koguduse liikmeannetajate hulka viimaste aastate jooksul.

graafik-page-001 (1)

 

EELK Tartu Maarja Kogudus ja Tartu Maarja Kiriku SA on kantud tulumaksusoodustusega mittetulundusühingute, sihtasutuste ja usuliste ühenduste nimekirja.
Sihtotstarbeline annetus kiriku taastamise heaks
Makse saaja: Tartu Maarja Kiriku SA
Swedbank EE132200221021269201