Leinagrupp EELK Tartu Maarja koguduses 

KyynalEELK Tartu Maarja koguduses alustab 25. märtsil taas tegevust leinagrupp. Grupiga kutsutakse liituma täiskasvanud inimesi, kes on kaotanud lähedase inimese. Kokkusaamised toimuvad seitsmel järjestikusel kolmapäeval algusega kell 18 aadressil Õpetaja 5, Tartu.

Lähedase inimese surmaga kaasneva leina mõju on mitmekihiline. Kaotus toob kaasa muudatused igapäevaelus, puudutab leinaja identiteeti ja tema võimet tajuda ümbritsevat maailma. Lein on alati isiklik ning nõuab enesega tegelemist. Paraku põgenetakse sageli valu eest argiaskeldustesse, teadmata et allasurutuna on leina mõju meie toimetulekule ja tervisele hoopis pikaajalisem.

Leinagrupi eesmärgiks on toetada inimest leina läbitöötamisel ning aidata leida uusi lähtekohti ja võimalusi tuleviku jaoks.  Grupiga liitumine on tasuta, kuid vajalik on eelregistreerimine. Võimalik on ka individuaalne tugi. Soovijad saavad infot telefonil 5218589 või e-aadressil lea.saar@eelk.ee