Jumalateenistus Rahinge järve ääres

Välijumalateenistus koos armulauaga algab kell 17.00. Jumalateenistust viib läbi õpetaja Joona Toivanen. Osa võtab ka Maarja koguduse kirikukoor.
Selle sündmusega tähistame üle-eestilist teema-aastat ,,Kaheksa sajandit Maarjamaad, sest juba kaheksa sajandit tagasi pühitseti Eesti ja Liivimaa alad neitsi Maarjale ja sealt on tulnud ka nimi Maarjamaa. 2015 aastal tutvustati üleilmsel kirikukogul siinseid alasid juba kui Maarjamaad.
Maarja nimi kõlab nii rahvalauludes kui ravimtaimedes. Maarjamaa Rist on meie riigi kõrge autasu. Pikemalt tutvustab sellel sündmusel Maarjamaa lugu Indrek Pekko. Õhtupoolik jätkub ühise supisöömisega. Avatud on heategevuskohvik kust saab osta kohvi ja küpsetisi. Kõigil võimalik kaasa võtta isetehtud küpsetisi ja annetada need kohvikusse. Küpsetiste müügist saadud tulu läheb Rahinge järve suveürituste korraldamise fondi.

Tule veeda koos perega meeldiv ja ainulaadne pühapäevane pärastlõuna Rahinge järve ääres. Lastega tulles saad lapsed jätta mängujuhi hoolde ja ise osaleda jumalateenistusel.