Sügise leerikool hakkab!

Heart shaped BookMis asi on usk? Tänapäeval ühiskonnas võivad mõned arvata, et usk on irratsionaalsete või mitte tõeste asjade pime uskumine. Usk on mõnede arvates nagu poliitilisse parteisse kuulumine; mõnele sobib üks, mõnele aga teine.

Kristlus õpetab aga, et usk on Jumala tundma õppimine ja tema armastuse avastamine. Kas kedagi narritakse seetõttu, et ta abikaasa või pere teda armastab? Vaevalt. Miks siis on nii, et Jumala armastuse avastanud inimesi peetakse mõnikord kummalisteks? Armastatud olemises pole midagi naeruväärset, piinlikku või häbiväärset. Pigem on see inimelu kõige suurim rõõm ja õnn! Sina oled armastatud sellisena kui sa oled. Sina oled väärtuslik, sina oled ime, sest sina oled eriliselt loodud. Ükski inimene pole juhus, ning seda õpetab meile Jumal Piiblis.

Kutsun sind leerikooli avastama Jumala armastust. Meie elu kõige kallim asi on meie Issanda Jeesuse Kristuse tundmine ning temas me leiame vabaduse elada Jumala armastuses.

Tartu Maarja koguduse sügisene leerikool hakkab 8. septembril kogudusemajas aadressil Õpetaja 5 ja kestab novembri lõpuni. Leeriõnnistamine on 2. advendipühal 13. detsembril. Andke teada oma tulekust koguduse meilil või telefonil.